Juldagen

Hej på er 🙂

Vi kom hem vid 21,30 ikväll. Jag vill passa på att önska er god fortsättning ♥

Igår var vi med Viggos farmor, hennes sambo med flera. På vägen hem åkte vi till min kusin med familj och co. Sedan skjutsade vi hem min farmor innan vi åkte hemåt.

I eftermiddag/kväll har vi varit till grannstaden igen till Viggos farfar och hans fru. Dom bjöd på god middag. Inte julmat till min förtjusning, tjoho 🙂 Min mans syskon med flera var där, det var trevligt. Viggo har haft jätteroligt tillsammans med sin kusin.

Imorgon blir det välbehövlig vila och vi ska bara vara hemma och mysa. Jag hoppas på sovmorgon. Igår ringde väckarklockan 6,15, Viggo hade lyckats ställa den. I morse kom Ikoz och la sig på Viggos kudde vid 7-tiden, annars har nog Viggo sovit längre.

 

Världens bästa farmor och jag ♥

Bilder från julafton. Min man gjorde en fin jultårta ♦

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.