Dagen före dopparedagen

Hej på er 🙂

Dagen har lunkat på, kom på ikväll att jag hade glömt bort att blogga 🙂

I morse när Viggo kom och väckte mig drog han av mig täcket, alltid lika roligt att bli väckt så. Det ska jag komma ihåg när han är en trött tonåring 😉 Sedan sa han att jag hade röda ögon och frågade om jag var sjuk. Tack och lov var det inte så, busunge!

Vi har städat tillsammans idag. Viggo och pappa åkte på stan en sväng, pappa behövde köpa nya skjortor. Medans moppade jag golven nere. På eftermiddagen kände jag att jag behövde komma ut, jag tog en kortare promenad ensam. Det var skönt.

En gång per år spelar min man bingolotto, det är ikväll. Viggo spelade han med, men somnade ganska fort ♥ Jag målade naglarna i stället, inte så ofta jag gör det. När dom hade torkat slog jag in Viggos julklappar och har lagt dom under våran julgran.

Hoppas ni har haft en lugn och skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.