Blond(are)

Hej på er 🙂

Dagen började med ett besök till sjukhuset för provtagning.

Jag är nålrädd och det var många före mig, att sitta där och vänta gjorde att jag bara blev ännu mer nervös. Klen på benen, men lättad efteråt 😉 Viggo och pappa var med som stöd. Proverna är inför besöket till lungmottagningen i början av januari.

Efter det åkte vi hem en snabb sväng och åt lunch. Sedan skjutsade mina killar mig till frissan, själva åkte dom vidare till grannstaden. Där gjorde dom ett besök på Viggos farfars jobb, dom tillverkar skotare och skördare. Nöjd kille, han gillar stora maskiner.

Färgen på mitt hår har blivit lite olika nästan varje gång. Annars skulle jag kanske fortsätta med slingor. Jag vill att det ska se enhetligt ut, vilket det inte gör om inte slingorna är ”on spot”. Frissans förslag var att bleka hela utväxten. För att det inte skulle se ut som en ljus utväxt, har hon arbetat även med längderna för jämnare resultat.

Avslutningsvis hade hon i en nyansering i färgen violett. Ovant att jag är rejält ljus, men det har jag varit förut och trivs bra med. Jag känner mig nöjd och julfin. När jag hade varit där i några timmar blev hon hundvakt till en såååå söt vovve ♥

Den sötnosen hade jag kunnat tagit med mig hem 🙂 Mindre än våra katter.

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.