Våran julgran

Hej på er 🙂

Gårdagen både tog och gav energi, det positiva vägde tyngst 🙂 Viggo är riktigt mammig och att se honom så glad när jag följde med till Biltema var värt allt ♥

Vi hade det mysigt när vi klädde granen. När Viggo hade somnat passade jag på att rätta till den lite 😉 Alla kulor hade hamnat i mitten och det var många på samma grenar. Jag är så glad att jag hittade rosa kulor, det blev precis som jag hade tänkt mig.

I år känner jag ingen julstress alls, den rätta julkänslan har inte infunnit sig än. Jag har inte hängt med, tiden har gått så fort. Det skulle gärna få komma snö 🙂 Vi köper bara julklappar till Viggo och jag har inte ändrat om halva huset som jag brukar göra. Det känns mer än ok med ljusstakar, adventsstjärnor, julgran och lite annat pynt.

Rosa, vitt och silver.

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.