Viggo till tandläkaren

Hej på er 🙂

Sent inlägg från en trött men nöjd mamma.

Idag har Viggo varit till tandläkaren. Det gick jättebra, han fick beröm för fina hela tänder. Stolt mamma och pappa ♥ Sedan fick han välja en leksak, det blev en liten sköldpadda. Han fick även välja en tandborste, min goa kille valde en rosa 😉

Efter det åkte vi hem en sväng, jag åt lunch och så drack vi kaffe. När jag ändå hade gjort mig i ordning tog vi en sväng till några affärer. Jag kommer ut alldeles för sällan och kände att den här mamman behövde luftas, fast jag inte är helt pigg 🙂

Viggo var lycklig att han äntligen fick visa mamma sitt favoritställe Biltema. Jag har varit där, men aldrig ätit/fikat. Har hört många gånger att han och pappa har ätit korv och fikat glass. Denna gång var jag med, det var roligt. Små saker som betyder mycket.

Vi tog en sväng på Rusta och Albert & Herbert. Jag är så glad att jag hittade rosa julgranskulor som jag hade planerat att ha i våran julgran i år. När vi kom hem klädde Viggo och jag julgranen, medans pappa gick iväg och tränade.

En semla till mig 🙂

Världens goaste ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.