Ögonen är sämre

Hej på er 🙂

I natt när jag var på toa var mina ögon röda och variga igen, speciellt vänster öga.

När jag klev upp i morse hade det blivit ännu sämre. Tråkigt med tanke på att jag hade fått det att bli betydligt bättre. Min man sa att det säkert tar längre tid att behandla för mig, jag har känsliga ögon. Jag droppar med det som finns kvar, så får vi se.

Jag sa till läkaren igår att jag har haft ögoninflammation sedan 8/12, att det fanns droppar hemma eftersom min man nyligen har haft det (och Viggo, men honom rengjorde jag bara). Jag frågade efter ett recept, dropparna är snart slut.

Han viftade bort det, jag var inte röd i ögonen då, så det behövdes inte. Fast jag hade sagt att jag har behandlat ögonen ett tag. Jag gjorde som han sa, tog inga droppar igår. Vid dessa tillfällen är det synd att min läkare sällan är där, han vidareutbildar sig.

Inte så spännande läsning 😉 Men bloggen är lite som en dagbok och jag har dåligt minne. Då är det bra att kunna gå tillbaka och se när saker har hänt om det behövs.

På eftermiddagen idag har jag gjort Viggo och pappa sällskap ute på baksidan. Viggo gungade på altanen och lekte i snön. Jag var nöjd att jag fick lite friskluft 🙂 När dom gick in matade jag fåglarna på framsidan, fyllde på med talgbollar och frön ♥

Bilder från förra året.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.