Läkarbesök

Hej på er 🙂

Penicillinet gjorde att det äntligen hade börjat lätta en del i mina bihålor/huvud.

Jag avslutade kuren i torsdags. Igår och idag känns det sämre och jag vaknade med öronvärk i högra örat. Därför ringde jag HC i morse. Först fick jag träffa en sköterska, hon tittade i mina öron och sa att det inte alls såg bra ut i något av dom.

När jag var där fredagen den 6/12 var det värst i vänstra örat/bihålan. Enligt läkaren idag såg det bra ut. Den fredagen fick jag höra att det kommer ta flera veckor innan jag blir helt bra. Jag har vätska innanför trumhinnan på vänster öra, vilket märks.

Jag sa att det rann var ur vänster bihåla när jag var där senast. Jag fick be honom att titta i näsan, vilket han motvilligt gjorde. Men det var inget fel. Han sa att jag skulle ta kortisonnässpray (vilket jag har gjort sedan 6/12) och så skrev han ut Rinexin. När jag nämnde trycket i bihålorna/huvudet sa han att jag kan ta smärtstillande.

På Apoteket sa hon att läkaren inte hade skrivit så att sprayen går under högkostnadsskyddet. Jag struntade i att ta ut den, har kvar i den jag hade hemma. Hon tyckte det var konstigt gjort av honom, även att jag inte fick någon förlängd kur.

Han hade en nonchalant attityd. Jag gillar inte läkarbesök och väntrum. Men jag var väl där för skojs skull, det verkade som det på honom. Nu har jag skrivit av mig 😉 Önskar att jag får vara frisk i jul, förra året missade jag julfirandet.

Återigen har jag stått i dörren och vinkat hejdå till mina killar, när dom tog en promenad. Jag kurerar och vilar vidare jag då. Tjohooo, positivt tänkande. Det blir bra.

Hoppas ni är friska och har en bra start på veckan 🙂

Jag har gjort det jag kan i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.