Tredje Advent

Hej på er 🙂

Idag har Viggo äntligen varit så pass pigg att han har fått vara ute och leka ♥

Det var en nöjd kille som började med att ”klippa gräset” på baksidan, gräsklipparen körde fast i snön. Då plogade han snö i stället med sin lastbil som har en plog. Ett tag senare ville han cykla på framsidan, medans pappa fixade med bilen.

Pappa sa till Viggo att vara försiktig, för det är halt på vissa ställen. Men så körde han i en vattenpöl med is i och cyklade omkull, efter det kom han in gråtandes till mig.

Jag tog någon nypa luft på altanen när dom var där, det fick räcka. Jag har känt mig sämre. Får se hur det blir efter en natt med förhoppningsvis ok sömn 😉 Nästan så att det känns som att jag fick en för kort penicillinkur. Men det visar sig väl.

Vi har satt upp ett skåp och krokar på väggen i vardagsrummet. Skåpet hittade jag på loppis för 80 kronor, samtidigt som det större skåpet vi har i matsalen. Det lilla skåpet var i trä, så jag har målat det vitt. Krokarna satt i sovrummet innan renoveringen.

Idag är det två år sedan vi hade mammas begravnings-ceremoni. Saknar henne ♥

Jag har myst med kaffe, pepparkakor och massor av ljus 🙂

Hoppas ni har haft/har en fin 3:e advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.