Frissan

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till frissan och klippt håret ♥

Jag är långt ifrån frisk, men kände verkligen att jag behövde få sitta där och bli ompysslad. Stoppade i mig Alvedon och mina killar körde dit mig. På grund av ögoninflammationen får ni bara se ryggen 😉 Därför skippade jag mascaran också.

Det var skönt med ett miljöombyte och vi känner varandra så jag kan slappna av hos henne. Behövde någon timme ”för mig själv”, med tanke på att vi har haft sjukstuga i snart en månad och jag har fått ställa in massor. Till och med min man tyckte att jag skulle åka. Det är inte det lättaste att få en ny tid, speciellt inte innan jul och nyår.

Även fast det ser rätt mörkt ut, så finns det en gnutta hopp kvar inom mig. Jag vill gärna träffa mina arbetskompisar imorgon och ha roligt, vi får se hur det blir. Viggo är inte helt frisk än, jag är långt ifrån frisk och så blev barnvakten naturligtvis också sjuk…

Tanken är att jag och min man ska få komma ut på något tillsammans, senast vi gjorde det var en middag sommaren 2018. Imorgon när vi vaknar ska bitarna falla på plats.

Nästa gång jag ska till frissan är också före jul, då ska vi fixa färgen. Det brukar kännas lite som ett lotteri, hur färgen blir. Vi hoppas det blir bra då, vi har en plan. Håret är inte borstat på bilderna, för om jag kommer iväg imorgon vill jag gärna ha någon lock kvar.

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.