Viggo är sjuk

Hej på er 🙂

Jag tyckte att Viggo lät smått rosslig igår kväll, i morse hade han feber 🙁 Han har slemhosta och är inte pigg, stackaren. Det blev 2 veckor på förskolan, innan han blev sjuk igen. Vi är riktigt less, det har varit sjukstuga här sedan 16 november.

Hoppet är det sista som dör 😉 Jag fortsätter önska att vi är friska eller åtminstone tillräckligt ok tills lucia. Viggo vill vara med i luciatåget och vi vill se honom där och jag har sett fram emot roligheterna med jobbet på fredag. Vill inte missa en till rolig grej.

Härligt att solen tittade fram idag, jag passade på att ta dessa två bilder då 🙂 Minns inte om jag har skrivit det, men spegeln och tillhörande borsten är efter min morfar. Honom har jag aldrig träffat, han gick bort då min mamma var ung.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.