Mammig kille

Hej på er 🙂

I går kväll ville Viggo lägga sig i sin säng, så han och pappa gick upp. Oftast somnar han i soffan, vilket är smidigt. Vi har lagt ner det här med långa nattningar i hans rum för tillfället. Jag vill inte spendera upp till 1 timme på det, men igår somnade han fort.

Viggo ville mysa med mig i sängen i morse, han var mammig ♥ Det i kombination med att han skulle göra nummer två när dom skulle gå, gjorde att dom kom iväg senare till förskolan. Huvudsaken att han hann till frukosten 🙂 (Jag är tidig med julrimmen i år)

Jag har mått sämst idag, det har känts som jag skulle kräkas av huvudvärken. Bihålorna har troligtvis aldrig varit sämre. Tar 6 tabletter penicillin/dag, hoppas det värsta ger sig snart. Nästan så jag önskar att jag kunde sova tills det är borta 😉

Fina trollsländan ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan och håller er friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.