Riktigt less

Hej på er 🙂

Igår kväll gick min man och la sig vid 21-tiden ♥ Själv gruvar jag mig varje kväll, jag vet hur det blir. Behöver i princip bara lägga huvudet på kudden, sedan börjar hostan från h-vete och jag är på väg att kräkas. Hinner knappt hämta andan emellan.

Läkaren jag var till igår skrev ut Cocillana och tyckte jag skulle ta det till natten. Vid 00 tog jag en dos. Efter en stund lugnade hostan i ner sig i ca 3,5 timme, tjohoo.

Mina killar har varit på äventyr idag till ett lekland, så Viggo fick busa av sig. Han hoppade studsmatta, klättrade och hade roligt 🙂 Sedan åkte dom och handlade mat. Det blev oväntat nog en tur till Biltema också, där åt dom korv och fikade. Mysigt.

Jag älskar dom mest av allt, men det var faktiskt skönt med några ”tysta” timmar för mig själv. Det är aningen påfrestande med detta högt tjutande ljud i örat/huvudet, det gör mig nog galen snart 😉 Länge sedan jag blev så här dålig av bihåleinflammation och öronvärk. Hoppas att penicillinet tar udden av det värsta snart. Nu ska jag duscha.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.