Penicillin

Hej på er 🙂

Tidigt i morse ringde jag HC för att boka en tid.

Jag har vätska innanför trumhinnan och det rinner var ur bihålan så jag fick penicillin. Läkaren sa att det kan ta flera veckor innan jag blir bra, men att jag kanske känner lite effekt från medicinerna jag fick till veckan. Tjoho, jag är glad att jag tog mig iväg 😉

Detta blir tredje helgen i rad som vi har sjukstuga här hemma. Först var Viggo sjuk, sedan min man och sist ut är jag. Den ordningen det brukar vara här.

Jag vill väldigt gärna vara ok pigg till fredag nästa vecka, när det är lucia för Viggo på förskolan ♥ På kvällen ska vi ut och äta med jobbet, det har jag sett fram emot. Dom flesta av mina arbetskompisar har jag inte träffat på ett år, jag hoppas det blir av.

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.