Hostat ”sönder” halsen

Hej på er 🙂

Jag mår inget vidare. Hade önskat att det skulle vända, men det är tvärtom.

Hostan la i en högre växel, trodde knappt det var möjligt. Inte mycket sömn i natt heller. Jag har varit nära att kräkas i munnen flera gånger. Är så spänd i halsen av all hosta. Halsen känns ungefär som ett öppet sår, eller som jag har en stor boll där.

Jag klev upp vid 13 igen, har försökt vila så gott det går. Öronen har gjort mer ont idag. Troligtvis blir det att ringa HC imorgon, vill gärna kolla upp det före helgen.

Adventsljusstaken som stod i köket har jag flyttat till vardagsrumsbordet. Kottarna plockade Viggo och jag när den där farbror började prata med Viggo.

Fortsatt fin kväll.

2 svar på ”Hostat ”sönder” halsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.