Öronvärk

Hej på er 🙂

I natt har min man och jag hostat i kapp.

När jag vaknade i morse hade jag jätteont i ena örat, var nästan gråtfärdig. Inte skoj att det ska ta typ en månad, innan alla i familjen har haft den här långdragna bacillen. Det har känts bättre under dagen, men gissar att det kan bli värre i natt igen.

Känner mig som en tant på 100 år. Jag kan bara sova på sidan åt ett håll och det är på det onda örat. Ligger jag åt andra hållet börjar höften värka efter en stund 😉 Gillar att sova på mage, men då hostar jag som en galning. Haha, kanske ska strunta i att sova.

Får se det positivt, vi fick bort vaxproppen så jag hör på det örat. Nu är det andra örat jag har ont i. Hade jag haft kvar vaxproppen skulle jag väl knappt höra något alls.

Viggo somnade vid 19. Jag har gjort det jag kan för att hålla honom vaken, han var på väg att somna redan vid 16,30. Han är trött efter all lek på förskolan. Vi har inte haft den roligaste kvällen, han har varit känslig och trött-sur. Humöret blev bättre när pappa kom hem med en adventskalender 🙂 Sedan åt han middag med god aptit ♥

Fortsatt fin kväll till er.

Bilder från det som vi fortfarande kallar för ”Lila rummet”. Det var målat i mörkt lila när vi flyttade in. Inte så smickrande och väldigt mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.