Betydelsefull present

Hej på er 🙂

Dom senaste dagarna har jag bara blivit mer förkyld. Natten var jobbig med hackig och lite sömn, jag hostade mer än vanligt. Vid 1,30 tog jag Cocillana, men det hjälpte inte denna gång. Kom ur sängen efter 12 idag, behövde vilan.

När Viggo och pappa kom hem var Viggo på strålande humör 🙂 Däremot berättade pappa att det går den där vidriga hemska sjukan på förskolan nu. Ett barn hade varit där idag och kräkts. Jag kan inte hjälpa det, min mage blir orolig direkt.

Speciellt med tanke på att jag har en medicin som jag behöver varje dag, missar man att ta den mår man riktigt dåligt. (eller om jag kräks upp den) Måtte vi klara oss. Tycker det räcker med att jag hade denna sjuka förra julen och inte kunde fira julafton.

Positivt tänkande och noga med handtvättar för alla i familjen 😉

Min man hade med sig en present hem från min kära vän och arbetskompis. Jag blev jätteglad och berörd, betydelsefull och symbolisk. Sedan mamma gick bort förknippar jag trollsländor med henne ♥ Att denna har en rosa kropp var en fullträff till mig.
Det rosa hjärtat hade en hälsning på den andra sidan, omtanke. Tack igen fina du ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.