Första advent

Hej på er 🙂

Igår kväll när Viggo hade somnat gjorde vi behandling med revaxör i mitt öra igen. Vaxproppen lossnade äntligen 🙂 Vilken lycka att kunna höra efter dessa månader. Jag blev nästan lyrisk och så glad att vi lyckades fixa det själva hemma.

Jag är trött och hängig idag, min kropp har kämpat emot förkylning länge. Därför har jag bara tagit det lugnt. Mina killar har åkt snowracer och stjärtlapp, men jag orkade inte gå ut. Är glad att jag lyckats vara mer delaktig den senaste tiden. Båda psykologerna jag har träffat, har sagt att jag behöver försöka göra mer saker, även när jag inte är helt ok.

Suger i mig av allt mysigt och positivt. Små steg är också steg framåt ♥

Hoppas ni har en riktigt mysig och skön första advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.