Pepparkakshus

Hej på er 🙂

Solen har visat sig två dagar i rad, det har vi inte varit bortskämda med ♥ Jag och min man är ur form, ihärdiga baciller som vi dragit på oss. Vi gick ut en stund så att Viggo fick åka stjärtlapp utför backen precis utanför. Skönt att få lite luft och se solen.

Efter det har Viggo och jag dekorerat ett pepparkakshus för första gången 🙂 Det var pappa som byggde ihop det. Pilligt och roligt. Däremot hade det varit roligare om jag varit frisk, minsta lilla känns som en kraftansträngning. Nu får det ge sig!

Något jag glömt skriva är att jag inte hör på höger öra, så har det varit ett bra tag. Tror att jag fått mitt livs första vaxpropp. Det brukar släppa under dagen så jag har hört då, men igår gjorde det inte det. Min man droppade revaxör i mitt öra igår kväll.

Hoppades att det skulle bli bra efter vi sköljt örat idag, men icke. Ska prova fler gånger och håller tummarna att jag blir av med det snart. Att jag inte har tagit mig till HC med detta, är för att jag tycker jag springer där hela tiden 😉 Man ska orka också.

Ser fram emot middagen, min man har lagat plankstek ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *