Viggo 4,5 år

Hej på er 🙂

Jag hade en lugn födelsedag med min lilla familj igår ♥

Min man var till HC för tredje gången igår, äntligen fick han droppar till sina ögon. Han är betydligt bättre redan idag, tänk om han fått droppar på sitt första besök. SJUK VÅRDEN är rolig den. Jag är inte bitter, men ganska less på att behöva kämpa 😉

När han kommit hem hade klockan tickat iväg och vi var hungriga. Viggo och pappa gick till Sibylla och köpte mat. Efter det bakade vi pepparkakor.

Hela familjen är aningen ur form. Trist med ”sjukstuga” över två veckor. Först Viggo med feber och ögoninflammation, sedan pappan i huset. Jag har klarat mig ok, men har känt ett tag som att kroppen kämpar med något som vill bryta ut.

Idag visade solen sig, det var efterlängtat 🙂 Viggo har åkt snowracer. Sedan tog vi en kortare promenad, då åkte Viggo pulka. Han blir 4,5 år idag, våran goa kille ♥

Min solstråle ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.