Tidig morgon

Hej på er 🙂

I morse klev jag upp efter jag hade vinkat hejdå till Viggo. Försöker hålla mig vaken så på morgonen ibland. Resultatet är att jag är tröttare än vanligt i dag. Ännu en dag av regn och mörker är det också, tjohoo 😉 Ser fram emot ljusare tider och snö.

Viggo var nöjd att jag hade tagit fram hans adventsgran igår. Men så började han titta i resten av rummen, det verkade som att han gärna hade velat ha stjärnor och ljusstakar överallt 🙂 Jag tar lite i taget, idag har jag satt upp stjärnor i matsalen och i lila rummet. Sovrummet saknar krok efter renoveringen, så det ska min man fixa först.

Den här fina kudden med texten på har jag fått av mamma, saknar henne ♥

Nu har Viggo kommit hem. Ska gå och titta vad han gör i köket med pappa.

Trevlig em/kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.