Friskluft och kottar

Hej på er 🙂

Ni var många som tittade in här igår, roligt 🙂 Välkomna till eventuellt nya läsare.

Det var samma visa i natt, mannen i huset snarkade så han fick sova på soffan. Viggo vaknade aningen för tidigt i morse. Jag underhöll honom ett tag för att pappa skulle få sova längre. Jag hörde att han var uppe vid 5-tiden och tog tabletter, envisa baciller.

Jag har också känt av något, det känns som kroppen kämpar emot.

På eftermiddagen idag tog Viggo och jag en kort promenad. Vi stannade och plockade kottar till pyssel. Jag satt på huk och plockade och Viggo väntade på sin cykel längs med gångvägen. Då kom det en farbror med en hund, han började prata med Viggo. Han trodde kanske att Viggo var ensam, tror inte att han såg mig först i mörkret.

Det var skönt med friskluft efter flera dagar inomhus i sjukstugan, vi var nöjda båda två. När vi kom hem hade pappa gjort korv med bröd. Viggo brukar somna i soffan på kvällarna. Ikväll ville han gå till sin säng med mig, det blev en lång nattning ♥

Hoppas att ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.