Pappan i huset sjuk

Hej på er 🙂

Det var inte undra på att min man låg och frös i soffan igår, han hade över 39 graders feber. Han har varit piggare idag, men blev trött mot eftermiddagen ♥

Jag fortsätter hålla tummar och tår att jag klarar mig 😉 och att han blir frisk fort. Viggos ögon ser bättre ut för varje dag, vi tror att det kommer läka ut av sig själv. Annars är han pigg och glad. Han har lekt bra idag och gjort en till pärlplatta, ett hjärta till mig.

Pappa tog fram strykbrädan när jag skulle stryka Viggos pärlplatta, då passade jag på att stryka gardiner till vardagsrummet. Jag har haft gardinerna ett tag, nu sitter dom äntligen på plats. Det blev bra. Det får bli en rosa-vit jul i år, orkar inte byta ut allt.

Till middag blev det tacos här, det var riktigt gott 🙂

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.