Svajigt humör

Hej på er 🙂

I morse blev jag väckt av att min man snarkade 7,15 😉 Han klev upp och jag drog mig tills Viggo vaknade vid 8. Då kände jag att det var lika bra att starta dagen.

Mitt humör har varit lite svajigt idag. Jag är van vid massor av lugn och ro. Behovet av att vara ensam är extra stort sedan jag blev sjukskriven. Jag är känslig för ljud och blir det för rörigt runt mig kommer ångesten krypandes.

Psykologen ringde (eller vad han har för titel) idag. Jag har fyllt i papper med en massa frågor innan jag skulle dit i måndags, som jag hade skickat med post. Men dom hade inte kommit fram när jag var där. Jag fick veta att han hade fått det. Jag fick inget besked om han avslår eller beviljar den terapi jag vill. Det satte igång tankarna igen.

Viggo är inte helt bra i ögonen än, men han har inte haft ont i örat idag i alla fall. Det känns skönt. Hoppas han är ännu bättre imorgon ♥ Stundvis blir han ganska rastlös av att bara vara hemma, men kan inte vara på förskolan p.g.a. smittorisk.

Han somnade senare än vanligt ikväll. Jag har försökt formulera ett inlägg ett bra tag, ibland blir det bara en enda röra i huvudet. Nu ska jag äta popcorn 🙂

Fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *