Viggo har ont i örat

Hej på er 🙂

I morse fick Viggo inte upp ögonen, han bad mig att badda dom det första han sa.

Under dagen har han klagat över att han har ont i ena örat. När det blev för jobbigt gick han med på att jag gav honom Alvedon. Sedan somnade han och sov i någon timme. Det gjorde honom gott, efter det är han gladare och sa att örat känns bättre.

Vi hoppas att han slipper öroninflammation, vi har läst att man ofta får det efter någon dag med ögoninflammation. Jag ber en bön att jag klarar mig och min man så klart.

Tanken var att mammas stol skulle stå i datarummet – ”lila rummet”. Ingen av oss hade en tanke på att prova ställa den vid skrivbordet först 😉 När den var målad och klar kom jag fram till att armstöden gör att det inte går att skjuta in den under bordet.

Jag tycker om den. Därför gjorde jag en liten myshörna på hallen uppe. Både Ikoz och Zim älskar att ligga där 🙂 Pallen som står som bord är efter mamma. Om den blir kvar får den nog bli vit framöver. Höganäskrukan är också efter henne. Det jag målar gör jag under lång tid. När jag får lust, tycker sådant är roligt och lite som terapi.

Viggo har gjort pärlplattor med pappa ♥ Jag ska stryka dom sedan. Strax dags för middag, det blir våfflor enligt Viggos önskemål ♥

Hoppas ni mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.