Bedömning

Hej på er 🙂

Idag har vi varit till en grannstad (inte den närmsta där vi jobbar).

Jag hade tid för bedömning, förhoppningsvis kommer jag vidare i den terapi som jag och min läkare anser att jag behöver. Jag fick inte veta hur det blir idag. Det känns ganska konstigt att en person, efter att ha träffat mig en timme ska bestämma.

Bara att hoppas på det bästa. Förstår inte varför allt ska vara krångligt och ta sådan tid. Inte undra på om man ger upp på vägen, det krävs styrka att ”kriga” för rätt hjälp. Med mig är det inte bara en sak, det tar på krafterna, men jag har inget annat val 😉

Jag kunde inte avboka tiden, familjen följde med mig som stöd. Viggo har varit på riktigt bra humör. Han är ok pigg, men nu har han ögoninflammation på båda ögonen. Vi får tro att det vänder snart och att vi inte blir smittade. Jag har nog med mina ögon ändå.

Den här vågen köpte vi på favorit-loppisen när vi var där senast. Fastnade för den gröna färgen. Den lilla kaffekvarnen på hyllan är från samma loppis 🙂

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *