Sjukgymnasten

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till sjukgymnasten för andra gången.

Hon försöker få mig att slappna av, komma ner med axlarna, andas djupare med magen, öka rörligheten i bröstkorgen, träna magen försiktigt efter magmuskeldelning, göra skonsamma övningar pga nacken mm. Det är en lång resa, baby steps 😉

När jag var klar följde jag med till förskolan och hämtade Viggo. Vi åkte hem en sväng för att sedan åka ner på stan och fika. Medans vi satt där ringde astmasköterskan. Jag lämnade ett kuvert med min nya ”PEF-kurva” när jag var på sjukhuset.

Hon hade jämfört mina resultat och jag har blivit ytterligare lite bättre. Tjohoo. Även om hostan är hemsk nu så gör inhalatorn något gott 🙂 Jag ska fortsätta använda den varje dag, hon tror att jag kanske blir ännu bättre. Jag gläds åt det, trotts min tuffa hosta.

Väl hemma pysslade jag och Viggo en stund, innan det var dags för honom att bada ♥

Jag åt en biskvi som vanligt 😉 Viggo älskar pepparkakor ♥

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.