Ljusslingor

Hej på er 🙂

Igår kväll innan jag skulle lägga mig, smörjde min man in min rygg och nacke med liniment. Det är väldigt effektivt, det ”brände” bra och kändes lite även i morse.

Jag har ont idag med, men huvudet har varit något lättare. Viggo sa när han skulle till förskolan att han ville att jag skulle hämta honom. Jag har inte känt mig i form alls för att göra det, men för hans skull följde jag med pappa och vi hämtade tillsammans ♥

Viggo var trött när vi kom hem. Han somnade något senare igår och vaknade tidigt i morse. Jag blev väckt av att han låg och snyftade. Han hade en jobbig dröm och var vaken före klockan. Själv har jag haft en tuff natt, hosta och värk. Klev upp efter 11.

Det känns inte skoj att kliva upp senare än vad jag vill. Men nätter med hackig, dålig sömn gör att jag inte orkar. Jag måste få vila. Sömn är A och O för återhämtning och det har jag haft brist på så länge jag kan minnas. Dagen har ändå varit ok 🙂

Jag har satt upp några ljusslingor. Vi tog bort tavellisten på hallen uppe, min man har satt upp en spegel som stått i flera år. Sedan ändrade jag på skoskåpet. Det får vara så för nu, men skulle vilja ha en annan blomma och smycka tårtfatet med något.

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.