Kära dagbok

Hej på er 🙂

Idag vaknade jag med fruktansvärd huvudvärk.

En hel dag fylld av påfrestande värk trotts tabletter. Kombon av hostan och nacken, hur jag ligger när jag ”sover”, för mycket sömn blir det inte, gör mig helt förstörd. Det kanske inte är roligt att läsa om och jag kan garantera att det är inte roligt.

Bloggen är ju lite som min dagbok. Även om jag inte berättar allt, som jag skrivit många förut (det kan finnas nya läsare). Ibland går jag tillbaka och tittar hur dagar har varit. Men det är inte alltid jag skriver hur dåligt jag mår, försöker vara och låta positiv 😉

Jag har kört en maskin tvätt och hängt den. Sedan har jag pysslat lite smått, ville inte bara sitta stilla. Jag är tacksam för värmefilten, den använder jag ofta. Väntar på att mina killar ska komma hem snart, dom är och handlar ♥

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.