Ett skåp över

Hej på er 🙂

Jag har känt mig lite kreativ sedan vi fick hem min födelsedagspresent ♥

Det blev ju ett skåp över efter att vi satt upp loppis-skåpet i matsalen. Vi har inte mycket väggyta kvar som jag vill täcka, jag behöver ”luft” på väggarna också. Jag tog mig en funderare vart det skulle kunna passa 😉 Sedan har jag pysslat och tänkt.

Det kan ta tid för mig att komma fram till hur jag vill ha det. Jag tycker det är roligt att inreda och plocka 🙂 Det är inte alltför ofta jag tar ner skåp från en vägg eller byter något annat jag har satt upp. Nu kände jag att det var dags för förändring för kul.

Viggo tyckte det var roligt att mamma gick upp och ner. Jag glömmer lätt, så när jag kommer ner vet jag inte alltid vad jag ska göra/hämta. Men men, lite extra motion. Hostan har varit hemsk idag med, Viggo byter våning när jag börjar. Mindre skoj.

Fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.