Snö och väderpinne

Hej på er 🙂

Idag snöar det, det blir så vitt och fint ♥

Bara för att andra krämpor har tillkommit, tro inte att väderpinnen i mig har tagit semester för det 😉 I morse vaknade jag med ischias, det var faktiskt länge sedan tack och lov. Värsta skallebanken smög sig på, försökte stoppa det genom att ta tabletter direkt. Värmefilten används flitigt och jag har stretchat.

Huvudvärken vill inte riktigt ge sig, hoppas det lättar. Funderar på om jag ska ta ett bad senare. Det sa mamma ofta när jag hade ont. Varje kväll använder jag spikmattan, det var en god investering för väldigt många år sedan. Men den låg på hyllan ett tag.

Tidigare gick jag ut en sväng och matade skatorna. Dom satt i trädet här bredvid och väntade, jag hann inte ens gå in så kom dom. Älskar djur och titta på fåglar ge mig ro.

När Viggo kom hem hade han bråttom att börja skotta snö, så inte ens hjälmen togs av. Efter en stund kom han på sig själv 🙂 Jag gick ut och sa hej. Nu är Viggo och pappa och köper mat på Sibylla, det var inte jag som bestämde middag ikväll.

Lycklig kille ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.