Hämtat Viggo

Hej på er 🙂

Idag har min man varit i en grannstad och jobbat.

Därför hämtade jag Viggo på förskolan. Vanligtvis går det jättebra, han blir så glad när han ser mig. Idag kom jag mitt i en uppläxning från fröken till Viggos kompis och delvis till Viggo. Dom hade använt en del ”hårda” ord till varandra.

Nu var det Viggo som hade blivit ledsen för något han fått höra. En annan gång är det tvärtom. Efter det flöt det inte på som vanligt. Han var inte snabb att få på sig kläderna, han ville inte ha vantar, jag gick ”fel väg” för där brukar inte pappa gå.

Väl hemma höll han på att somna, när ögonlocken stängdes började jag prata med honom och sa att han skulle följa med mig upp. Att jag skulle visa honom något. Han protesterade trött, men jag fick med mig honom. Sedan var trött-svackan över 🙂

Skönt när vi lyckas få honom på andra tankar och att han somnar kring 19-tiden i stället. Jag är seg ikväll, ska gå och ta en dusch nu. Sedan väntar mys i TV-soffan.

Solen tittade in i dag, härligt 🙂

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.