Nya jeans

Hej på er 🙂

Idag har jag haft besök av en god vän ♥

Vi har pratat och druckit te, det var trevligt. Jag är så glad att jag har henne. Hon frågade om jag tänker ha kalas lördagen efter jag har fyllt år, som jag brukar. Jag hade bara ägnat det en liten tanke. Men hon har rätt det närmar sig, tiden går för fort 😉

Viggo var trött igår och idag när han kom hem från förskolan. Igår fick jag honom att piggna till, jag visade att jag hade beställt nya jeans till honom som han ville prova. Han är väldigt tacksam att ge kläder 🙂 Han har vuxit ur sitt enda par, så det var dags.

I eftermiddag sa han till mig och min vän att vi skulle äta våfflor och glass till middag. Han åt en våffla, efter det var han lite piggare. Fröken på förskolan hade sagt att Viggo och en av hans bästa vänner leker intensivt. Dom härjar nog runt lite mer än dom borde göra även inomhus 😉 Så hon förstod att han är trött när han kommer hem.

Jag är glad att han kom ur den där trött-svackan så vi fick mer tid igår och idag. Ikväll åkte min man och tränade. Viggo och jag myste och nattade. Det är skönt när han somnar kring 19-tiden. Inte på tok för tidigt eller för sent ♥

Han vill alltid busa till det när jag tar fram kameran 🙂

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.