Kallelse lungkliniken

Hej på er 🙂

När mina killar skulle iväg i morse var det -7 grader. Vi var inte riktigt beredda, det blev att ta fram varmare kläder till Viggo och dom kom iväg lite senare.

Jag fortsätter att må illa. Tror det beror på att jag varit tvungen att äta den svagare magmedicinen i någon dag. Min läkare brukar skriva ut mer än ett uttag, men inte denna gång vilket jag upptäckte för sent. Idag har jag ringt HC och fått rätt medicin som min man har hämtat ut. Ska ta den imorgon, sedan hoppas jag att jag mår bättre.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta 😉 Idag kom det brev från lungkliniken att dom har tagit emot en remiss från min läkare. Jag kommer erbjudas en tid inom 90 dagar. Äntligen! Hade dom inte nekat mig i somras så kanske jag skulle ha blivit kallad snart. Om dom håller sina 90 dagar. Vilket ögonmottagningen inte har gjort.

Viggo var jättetrött när han kom hem. En längre helg gjorde nog att det blev en omställning för honom idag. Han somnade som väntat i soffan. När vi lyckats väcka honom var han vaken en stund och hann dricka välling, gå på toa och borsta tänderna. Sedan ville han gå upp till sitt rum och lägga sig och sova ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.