Bra helg och trist mage

Hej på er 🙂

Vi har haft en bra helg ♥

Jag sa till min man att det är skönt när vi kan säga att helgerna är bra. Förutom min hälsa, men som jag skrivit så gör jag det jag kan för att försöka hålla mig positiv. Jag har mått illa i flera dagar. Knappt så jag velat äta, givetvis äter jag ändå för att orka.

Kan känna att det är tufft med hälsan och det blir jobbigt. Därför är det extra härligt när familjen har det bra 🙂 Jag kan glädjas åt att se Viggo komma hem glad för något han och pappa har gjort. Även om jag gärna hade följt med, om jag mått bättre.

Viggo och pappa tog en tur med el-spark-cykeln till Biltema. Viggo har fått lampor som dom har satt på hans cykel. Efter det tog vi en promenad, det var minst sagt uppfriskande. Viggo tyckte det var skoj att prova sina nya lampor. Härligt att komma ut.

Ikväll gick han och pappa och bastade, vi har bastu i föreningslokalen där vi bor. Jag hade tänkt fixa lite hemma medans dom var borta. Så sa Viggo att jag också fick följa med, så gulligt. Det hade jag inte ens tänkt på, är van att min man går dit själv.

Viggo var stolt när han kom hem, det var första gången han bastat. Han pratade på glatt. En annan gång, när jag är inställd på det och mår ok ska jag absolut följa med.

Fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.