Alla helgons dag

Hej på er 🙂

I torsdags och fredags var mina killar lediga ♥

Torsdagen började bra. Jag, Viggo och pappa gick till lekparken vid 12. Att jag tar mig ut ”så tidigt” utan att ha sjukhusbesök inbokat, hör inte till vanligheten. Jag var skakis efter att ha tagit inhalatorn (astmaspray) När jag gungade i stora gungan med min man började jag känna mig illamående och fick kliva av. Efter en halvtimme gick jag in.

Resten av dagen var jag ur form. För att försöka beskriva hur det känns är det som att ha sjukdomskänsla i kroppen, att vara klen. Var och varannan dag vaknar jag och säger till min man ”Jag känner av en förkylning”. Det behöver inte betyda att jag blir förkyld. En morgon sa han ”Tänk om jag fick en krona varje gång du sa det”. Inte roligt läge.

Igår ville jag väldigt gärna åka till grannstaden och tända ljus för mamma i minneslunden och för min farfar. Vi åkte och köpte gravljus formade som hjärtan. Sedan till farmor/gammelfarmor och fikade, det var mysigt 🙂 När det börjat bli mörkt åkte vi till kyrkogården. Det var första gången jag tände ljus där, så fint och stämningsfullt.

På vägen hem chansade vi och ringde Viggos farmor. Det blev en tur till dom, vi åt middag tillsammans och Viggo fick leka med sin farmor en stund. När vi skulle hem satt det ett lodjur vid vägkanten som bestämde sig för att gå över vägen mitt framför oss. Jag tjöt rätt ut och var som i ett lyckorus. Första gången vi såg ett lodjur i det vilda.

Det kändes som en hälsning från mamma ♥ På hennes 70-års dag var vi på zoo. Lodjuren kom nära och ungen busade. Jag sa att mamma skulle ha älskat det. Hon hade lodjur på sin tomt ibland och älskade också djur. Jag saknar dig mamma ♥

Viggo och gammelfarmor, så mysigt ♥ Viggos nya pruttkudde på bordet 😉

Önskar er en fortsatt fin alla helgons dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.