Mycket i huvudet

Hej på er 🙂

Jag mötte Viggo när han var på väg hem från förskolan idag. Han blir jätteglad när han ser mig och cyklar snabbt ner för backen och bromsar tvärt för att stanna vid mig ♥

Tanken var att han skulle följa med pappa och handla efter middagen, men han var för trött. Jag borstade tänderna på honom tidigare än vanligt, hade på känn att han skulle somna. Det här med att ställa om klockan gillar ingen i familjen.

Det är så mycket tankar i mitt huvud att jag har svårt att få ner något i skrift. Jag känner sådan frustration över hur långsamt allt går inom sjukvården, vilket gör att humöret dippar emellanåt. Men jag kämpar på och tänker positivt så långt jag bara kan.

Min älskling bredvid mig i soffan ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.