Höstplanteringar

Hej på er 🙂

När jag hade ätit frukost och druckit kaffe gick jag ut.

Jag har gjort två höstplanteringar, blev fint tillsammans med den stora pumpan vi pysslade med igår. I år ville jag ha mer blommor, känner mig nöjd. La till cyklamen, prydnadskål, murgröna och silverek. Ikoz och Zim gjorde mig sällskap på baksidan ♥

Efter det hann vi lagom gå in och äta lunch, ett tag senare kom Viggos farmor och hennes sambo och hälsade på. Vi har haft en bra dag, även fast jag har mått/mår dåligt. Jag har haft en fruktansvärd huvudvärk nästan hela dagen, stundvis har jag mått illa.

Är tacksam att jag var så pass ok på förmiddagen och fick planteringarna gjorda. Katterna var glada att dom fick vara ute med mig 🙂 Det var skönt med friskluft.

Jättefin färg på cyklamen, ljust rosa

Hoppas att ni har en härlig lördag, fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.