Läkarbesök

Hej på er 🙂

Idag hade jag ett tidigt läkarbesök, tidig morgon är inte min grej nu. Jag kände att jag behövde få i mig frukost och en kopp kaffe innan jag skulle åka. Försökte torr-koka kaffet. Det började låta konstigt 🙂 kan ju vara en fördel att fylla på med vatten.

Min läkare skickade en remiss till lungkliniken idag, hoppas dom tar emot mig denna gång. Förra gången var det en annan läkare som skrev remiss. Svaret som kom tillbaka från lungkliniken lät som att dom inte hade uppfattat vad det gällde.

Läkaren skulle även försöka trycka på så jag får påbörja terapi. Eller snarare att jag får komma till nästa ”bollkalle” som ska göra sin bedömning först. Jag håller tummar och tår att det börjar hända saker, så jag känner att jag kommit igång i alla fall.

Ikväll åt vi tacos till middag. Efter det har jag ritat på Viggos stora pumpa och min man skar ut. Vi måste så klart gå ut och prova att tända den, vi är nöjda med hur den blev. Roligt att vara kreativ och att hela familjen var engagerad i det.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

PS. Jag skrev förut om en liten pumpa som var ett ljus, som Viggo fått på förskolan. Det var fel, han och pappa hade köpt det på vägen hem från förskolan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.