Sjukgymnasten

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till sjukgymnasten.

Det känns som en lång väg innan jag är på banan, men skönt att jag har varit dit en första gång. Det är svårt att återge vad jag ska göra för övningar så det hoppar jag över. Men det kommer att handla om andning, avslappning och framöver ökad rörlighet i bröstkorgen. Måste börja någonstans, så nu hoppas jag att jag fixar det.

När jag var klar tog jag en promenad till min vän som bor i stan. Hon var snäll och skjutsade mig till sjukhuset. Viggo och pappa kom och hämtade mig där senare. Viggo vill alltid komma in och prata med henne en stund. Sen hem så han fick bada.

Dom hade hämtat ut ett paket som jag har beställt. Nu har jag äntligen sex stycken av mina favoritkoppar från Green Gate. Den lilla assietten från Miljögården var till halva priset och jag tänkte att den kan vara fin till någon enstaka kaka 😉

Jag har levt på gårdagskvällen hela dagen. Viggo har ju somnat tidigt flera dagar och vi har knappt fått någon tid tillsammans, men igår var han piggare. Vi var uppe i hans rum och läste böcker, han lekte och vi pratade 🙂 Vi två, det var jättemysigt ♥

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.