Inställt besök

Hej på er 🙂

Igår kväll fick jag en hostattack, då kom min man med en förpackning vaniljsocker. Jag hade berättat för honom att astmasköterskan sagt att vissa upplever lite lindring om dom doftar på vanilj. Det är en rätt snäll doft, så nu provar jag det till och från.

I natt var en jobbig natt. Jag bad min man att lägga sig i ett annat rum för han snarkade så jag inte kunde somna. Senare började jag hosta, Viggo vaknade den här gången. Han blev rädd och började gråta. Han ropade på pappa, som sov och inte hörde.

Jag försökte få fram att det inte var farligt. Han grät mer och ropade pappa högre och högre. Efter en stund kom pappa och Viggo ville följa med honom. Tror klockan var kring 3. Då piggnade Viggo till och började prata, men som tur var somnade han om.

Inte nog med att det är väldigt jobbigt med denna hemska hosta, det är tufft att se och höra att Viggo blir både rädd och ledsen och jag kan inte göra något åt det.

I morse klev jag upp tidigare, såg att jag hade ett missat samtal från HC före klockan 8. Dom ringde mig igen när jag precis hade kommit ner, sjukgymnasten var sjuk. Jag fick en ny tid imorgon, hon trodde att hon skulle vara tillbaka tills dess. Vi får se.

Den här stolen är efter min mamma. Som med allt annat var den jättesmutsig av damm och nikotin. Den luktade inte jordgubb heller. Min man skurade den flera gånger. Färgen har mattats av, så tids nog blir den nog vit. Tyget ska också bytas ♥

Den kommer bli fin att ha i ”Lila Rummet”/data-rummet. Mer stabil än den vi har.

Önskar er en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.