Smått hängig

Hej på er 🙂

När Viggo vaknar på nätterna brukar han ropa ”Mamma”. I natt gick han själv in till vårat rum. För en gångs skull sov jag och hörde inte det, utan blev rädd när han stod bredvid min säng. Jag utropade något ljud, ungefär som att jag blivit väckt av ett spöke 😉

I morse vaknade Viggo 4,50. Det känns ”spännande” att vi snart ska ställa om klockan, kommer han vilja kliva upp vid 4-tiden då tro. Hoppas på en bättre rytm snart.

Jag har haft en väldigt lugn dag, känner mig ur form. Desto längre dagen har gått ju mer hängig har jag blivit. Håller tummar och tår att jag inte blir förkyld igen.

I morgon måste jag upp i tid, jag ska till sjukgymnasten för första gången. Då vill jag gärna vara frisk (inte vara förkyld/febrig) och så pigg som möjligt för att vara jag.

Jag gick ut och mötte Viggo när han kom på cykeln från förskolan. Han ropade ”Jaaaa” när han såg mig 🙂 Jag försöker göra det ofta för han blir så glad ♥

Ikväll åkte han och pappa och handlade, ett sätt att försöka hålla honom vaken längre. Han ville köpa en stor pumpa. Barnen fick en liten pumpa på förskolan igår som är ett ljus. Han är nöjd över den presenten och pratar om den hela tiden.

Dom har precis kommit hem, han visade glatt upp pumpan, han fick köpa den största han hittade. Dessutom kom han in med en hemsk mask på sig 🙂

Mörkt ute, mys inne.

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.