Minne, 2 år sedan

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo när pappa klev upp. ”Prinsen på ärten”, han brås på mig 😉

Vi har haft en bra helg, däremot gillar jag inte att det regnar i princip varje dag. Igår tog vi en promenad när det regnade lite mindre. Viggo var jätteglad när han hittade en stor vattenpöl som han cyklade i flera gånger. Skönt med friskluft, jag var nöjd efteråt.

Det är roligt att se saker utifrån Viggos perspektiv 🙂 Han bryr sig inte om vad det är för väder, utan gör det som är roligt just då. Lyckan att cykla i vattenpölar till exempel ♥

Han hade kunnat fått sova längre i morse, jag förstod att han skulle bli trött när han kom hem. Före 17 hade han somnat på soffan. Jag väckte honom en timme senare så vi kunde göra kvällsbestyren. Vi fick lite tid tillsammans innan han la sig för natten.

Gud vilken liten söt gullplutt, Viggo för två år sedan. Min kusins hundar och tjejer. Den äldsta hunden är i himlen ♥ Fint minne som dök upp på FB idag.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.