Pappa har kommit hem

Hej på er 🙂

Tidigt igår morse åkte min man till Stockholm och ikväll kom han äntligen hem ♥

Jag och Viggos gudmor hämtade Viggo på förskolan igår. När vi kom hem hann hon bara prata lite med Viggo innan han sov på soffan. Han är inne i en ”mellanperiod”. Han är för stor för att sova middag, men alla intryck och lek på dagarna gör honom trött.

Sedan var jag ensam ett kort tag och vid 17-tiden fick vi besök av min andra bästa vän. Viggo sov riktigt tungt. Tillsammans försökte vi väcka honom, det tog ett bra tag innan han vaknade. Jag ville försöka undvika att han skulle vakna vid 5 i morse 😉

Ändå somnade han för kvällen ca 18,30. Min vän var gullig och stannade så länge jag ville, jag är lite mörkrädd. Skönt att jag har Viggo att sova bredvid. Ikoz kände nog på sig att jag behövde även honom, han sov med oss i sängen hela natten.

I morse blev jag väckt 5,40. Det brukar alltid vara pappa som lämnar Viggo på förskolan. Dels för att jag behöver mer tid på mornarna och sedan för att fröknarna rekommenderade det när han började där. Viggo hade stor separationsångest från mig och jag honom. Så i morse var första gången för mig att lämna honom.

Det gick ok, men jag var knappt med i huvudet. Var tvungen att lägga mig och vila när jag kom hem. Kände mig trygg under natten vilket var skönt, men sov inte tillräckligt. Jag blev väckt av mobilen, det var astmasköterskan. Skriver om det en annan dag.

Ikväll har både min man och Viggo somnat på varsin soffa. Min man gillar inte att sova borta han heller så han är trött. Jag är tacksam att det händer sällan ♥

Bilder från ”Lila rummet”.

Hoppas ni har haft/har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.