Bra eftermiddag

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 5, synd när han får sova längre och behöver det.

Även om det var väntat att jag skulle bli trött efter helgen, så kan jag känna mig frustrerad. Jag klev upp alldeles för sent idag, men behövde det.

Det som är roligt och ska ge energi, vilket det också gör, får mig att bli extra trött. Jag hoppas jag får mer ork snart och att mina olika ”krämpor” blir bra. Jag är glad att vi hade en fin och mysig helg, försöker fokusera på det 🙂

I eftermiddag tog jag och mina killar en promenad. Det märktes att Viggo var trött när han kom hem. Han sa att han ville lägga sig ner, men vi lyckades få med honom. På slutet av promenaden blev han ledsen, pappa fick bära både honom och cykeln.

Vi hade tänkt att han skulle bada när vi kom in men det var bara att glömma. Gjorde i ordning honom för natten och före klockan 18 sov han ♥ Jag är nöjd att jag kom ut på en promenad, det var ett tag sedan nu när jag har varit sjuk.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *