Sopslut

Hej på er 🙂

Viggo hade roligt igår, en kväll med lek och bus. Härligt att få vara med 🙂

Han satt bredvid födelsedagsbarnet och åt pannkaka och fikade tårta. Det är en söt tjej på Viggos avdelning som han leker med mycket om dagarna. Hennes mamma frågade henne ”Är du kär i Viggo?”, hon svarade ”Jaaa”. Dom är så gulliga tillsammans ♥

Jag mådde inte bra igår, men ville väldigt gärna följa med. Jag har tänkt många gånger att allt inte alltid är vad det ser ut att vara. Oftast visar vi upp en fin fasad i sociala medier. Jag försöker dela både och när jag skriver här. Jag såg säkert ut att må ok.

Det är en gullig tjej på Viggos avdelning som ville att jag skulle åka rutschkana med henne. Jag klättrade upp och åkte flera gånger. Efter det tog hon min hand och halvsprang till ett annat ställe. Där klättrade vi, tur jag är liten för på vissa ställen var det smala utrymmen att ta sig genom 😉 Det tog på krafterna för en sliten mamma.

Ibland kan det kanske vara lätt att döma andra för det vi ser, men sanningen ligger ofta i det vi inte ser. Saker är inte heller svart eller vitt, jag hade självklart roligt också 🙂 Jag visste att det skulle kännas idag, därför vilar jag och gör ingenting denna lördag.

Pannkaka till middag.

Viggo hade inlevelse när han körde bil.

Fina vänner. Kvällen avslutades med fiskdamm med godispåse och en stor kram från födelsedagsbarnet ♥

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *