Kläd-damm är inte min grej

Hej på er 🙂

Idag har jag plockat med Viggos nya kläder.

Jag har namnmärkt och hängt in i garderoben. Även fast jag hade munskydd på mig till stor del, så har jag fått sota för att jag varit i kläd-damm med hosta. Kunde inte ha det på mig hela tiden för näsan rann. Efter det låter jag ännu mer som en kraxande kråka.

Igår somnade Viggo på soffan vid 17,15, det var lika bra att låta honom sova. Det tar på krafterna att ha fullt ös om dagarna och leka med kompisar. När vi skulle gå och lägga oss fick vi honom att gå på toa, sedan bäddade jag ner honom i våran säng.

Idag somnade han 16,15. Jag väckte honom efter att han fått vila ett tag, det var inte populärt 😉 Sedan fick han i sig lite i magen och så blev det kvällsbad med pappa ♥

Gardinlängder som satt i vardagsrummet för länge sedan, nu i köket. Tills jag köpt nya.

Hoppas ni har haft en bra dag och har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.