Viggos framtänder

Hej på er 🙂

I morse vaknade jag ca 6,20 och tyckte det var konstigt att Viggo och pappa fortfarande låg och sov. Jag tänkte flera gånger och kom fram till att det inte var lördag.

Min man blev ganska paff när jag väckte honom och frågade om dom inte skulle kliva upp, han sa att han hade ställt klockan. Att Viggo sov länge just i dag var lite typiskt. Men på alla våra år tillsammans så var det första gången någon av oss sov över.

Jag har känt mig riktigt sliten idag, jag kom ur sängen vid 12,30. Förkylning mm. och frissan igår har gjort sitt, jag behövde verkligen vila. Hade egentligen ett möte 13,30 som blev inställt. För min del gjorde det inget, jag behövde en lugn dag.

Ikväll när jag borstade Viggos tänder såg jag att han har slagit ut en flisa på båda övre framtänderna. Han sa något när han kom hem om tänderna och att en kompis hade varit dum. Men jag trodde inte det var någon skada. Min man ska fråga på förskolan imorgon om dom vet vad som har hänt. Tur att det är mjölktänderna i alla fall.

Vi tog en sväng till Rusta igår efter jag hade varit hos frissan, mest på vilja för jag var trött redan då. Hittade den här fina girlangen med rosor som jag band ihop idag. Tycker det blev fint på det gamla linneskåpet i ”Lila rummet”. Det är svårmöblerat där inne med tanke på snedtaket. Därför brukar jag mest visa bilder åt det andra hållet 😉

Bilden bredvid skåpet är min mamma när hon var liten ♥

Fortsatt trevlig kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.