Blekt slingor

Hej på er 🙂

Förkyld och snörvlig har jag suttit hos min gulliga frissa idag och blivit ompysslad.

Vi gjorde slingor med hätta denna gång för att det skulle gå fortare. Tidigare har vi kört med folieslingor. Meeen så blev det någon mörk fläck precis i min bena, så hon fick göra något foliepaket ändå. Nästa gång blir det att bleka helt och göra en nyansering.

Det som är skönt är att jag vet att det brukar ta tid, jag är inställd på det. Får alltid höra hur tjockt hår jag har. Jag är bekväm med henne, vi har känt varandra länge. Vi har haft roligt också, det blir en del tok när vi pratar och så har vi snörvlat ikapp 😉

Frissans bilder. Lite olika nyanser på håret.

Mmm roligt hade vi 😉 Fast jag är förkyld och kände mig risig.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.