Framsidan

Hej på er 🙂

Så här ser det ut på våran framsida nu.

Någon gång i vår ska vi få det asfalterat igen. Vi valde att ta bort landet bredvid ytterdörren mot grannen, knappt något som vill växa där ändå. Hittade ingen bild hur det såg ut förut, det säger väl en del 😉 Tror det kommer bli bra när det är klart.

Jag har pysslat lite smått inne idag, men fått ta pauser hela tiden och gå och snyta mig. Viggo och pappa har plockat undan studsmattan på baksidan mm.

Viggos favorit att titta på för tillfället är ”Karlsson på taket”. Där ifrån har han fått idén om att vi ska skaffa hund. ”Lillebror” leker med en hund och nu vill Viggo ha två hundar. Vi har sagt att vi har katterna och att vi inte har tid att gå ut och gå med hundar om dagarna. Det är roligt att lyssna på honom, han har lösningar på det mesta 😉

Snart ska vi fortsätta titta på våran spännande serie.

Fortsatt skön söndagskväll till er.

2 svar på ”Framsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.