Idag för två år sedan

Hej på er 🙂

I morse kom Viggo och väckte mig vid 10. Han pratade på och jag fick kramar ♥

Just nu längtar jag tills jag slipper denna sega förkylning, jag är så otroligt trött. Har pysslat smått med mina blommor och plockat med det jag orkat. Viggo har varit med pappa ute när han bytte däcken på bilen, bra att han fick friskluft.

Medans dom var ute drack jag kaffe och mumsade på en bulle 🙂 Vi skulle egentligen ha varit på kalas idag, men blev hemma då vi behöver krya på oss först.

Viggo är har lite hosta bara, men han är tröttare än vanligt. Både igår och idag har han somnat före klockan 18. Det är mindre roligt, i morse vaknade han extra tidigt 😉 Det rättar nog till sig till veckan när det blir dom vanliga rutinerna igen.

Annars tänker jag på min mamma. Idag för två år sedan hittade vi henne död i hennes säng. Jag ser henne fortfarande framför mig. Hur hon låg där, fina ♥ ♥ ♥

Dom här blommorna har stått i två veckor nu.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.